fbpx

Vdes një plakë nga zjarri që përfshinë shtëpinë në Debresh

Në mëngjesin e sotëm është përfshirë nga zjarri një aneks shtëpie në fshatin Debresh.

Gjatë stuhisë së zjarrit ka pësuar një plakë, e cila nga djegiet ka mbetur e vdekur në vend. 

Ekipet e njësisë zjarrfikësve, janë në teren dhe punojnë në shuarjen e stuhisë së zjarrit.

Lajme të ngjashme

Back to top button