fbpx

Së shpejti sezoni i dytë i serialit ‘O sa mirë”

Ka hyrë fuqishëm në treg dhe ka arritur të bëhet njëri ndër serialet më të fuqishme në treg.

Është ky seriali vendor ‘O sa mirë’ i cili me mjeshtrin e aktorëve që e përmbushin këtë projekt, pasqyron para nesh personalitete të ndryshme nga shumica e vendeve shqipfolëse.

E ndonëse sezoni i parë tashmë ka përfunduar me sukses, bëhet e ditur se edhe sezoni i dytë së shpejti do të jetë në ekranet e vogla para publikut.

“Së shpejti sezoni i dytë i serialit O sa mirë”, ishte mbishkrimi i lënë në faqen zyrtare të këtij projekti në ‘Facebook’.

Lajme të ngjashme

Back to top button