fbpx

Rriten çmimet e barnave dhe shërbimeve shëndetësore

Harxhimet në shëndetësi për qytetarët janë rritur për 8,4 % në 2013, tregojnë rezultatet e raportit të Entit Shtetërorë për Statistikë.

Sipas të dhënave të entit, rritje ka pothuajse në të gjitha segmentet shëndetësore.

Në këtë mënyrë qytetarët kanë dhënë 12 përqind më shumë para për barna se sa në vitin 2012.

Disa analistë thonë se nuk janë të befasuar nga këto të dhëna të cilat janë kontradiktore me deklaratat e qeverisë që thonë se çmimet e barnave vazhdimisht ulen.

Lajme të ngjashme

Back to top button