fbpx

LD: Shpërndarje e drejtë e ndihmës për viktimat nga vërshimet

Udhëheqësia e Lidhjes Demokratike sot ka dhuruar mjete në të holla për viktimat në vërshime. Partia kumtoi se aktivitetet për sigurimin e një lloji tjetër të ndihmës janë në vijim dhe se aktivistët e tyre janë përshirë në pastrimin e shtëpive dhe rrugëve të vërshuara.

LD u bënë thirrje anëtarëve dhe simpatizuesve, si dhe të gjithë qytetarëve, sipas mundësive, përmes donacioneve dhe në mënyra të tjera të ndihmojnë familjet të cilët kanë dëme të mëdha.

Në kumtesë, LD-ja bënë të ditur edhe nevojën për shpërndarje të barabartë dhe të drejtë të ndihmës dhe të mos bëhet selektim sipas përkatësisë partiake. Nga atje apelojnë që vlerësimet për dëmet të jenë reale, ndërsa kompenzimi i tyre të jetë transparente dhe në të njëjtën kohë për të gjithë qytetarët.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button