fbpx

Hakerët Shqiptarë “bombardojnë” faqet Serbe (Video)

Një grup i hakerëve Shqiptarë të njohur si “Kosova Warriors Group” kanë bombarduar, 8 faqe Serbe, dhe Muzeun e Republikës se Serbisë ku ky sulm sipas KWG-së ishte për shkak të kërshëndellave Serbe.

Këto sulme janë publikuar në portalet e ndryshme informative dhe televizione Serbe ndër ta edhe RTS.

Në portalet Serbe shkruante se Policia e Republikës së Serbisë është njoftuar për sulmin, dhe janë në kërkim te hakerëve Shqiptarë, dhe dyshohen për ndërhyrje ilegale në serverët Serb.

Faqet të cilat janë sulmuar nga hakerat shqiptarë janë:

http://upissrbije.edu.rs/

http://www.partnertrans.rs/

http://www.astaco.rs/camacho.php

http://yudik.co.rs/?p=43

http://poslovniprogram.rs/këg/

http://www.portcon.rs/

http://www.tk-novisad2002.org.rs/

http://jupiter.co.rs/

Lajme të ngjashme

Back to top button