fbpx

Ortodoksët kremtojnë Krishtlindjet

Miliona të krishterë ortodoksë në gjithë globin po festojnë Krishtlindjet. Autoritetet kishtare dhe të feve tjera kanë uruar besimtarët ortodoksë, duke i cilësuar Krishtlindjet si festë të paqes, dashurisë dhe përqafimit të vlerave njerëzore.

Edhe në Shqipëri ka filluar kremtimi i Krishtlindjeve ortodokse. Janë zhvilluar mesha nëpër kisha e janë bërë përgëzime nga udhëheqës të Shqipërisë, Maqedonisë, Kosovës dhe vendeve tjera.

Lajme të ngjashme

Back to top button