fbpx

Ruzhin: Zgjedhjet presidenciale do të jenë të pa parashikuara

„Po arrijnë data për kthimin  e kredisë. Para do të ketë çdo dit e më pak, ndërsa shteti do të merr borxhe të tjera. Tensionet sociale, ndëretnike dhe politike mund të intensifikohen. Nuk besoj se do të ketë zgjedhje të parakohshme ndërsa ato presidenciale do të jenë të pa parashikuara  për dy arsye: Rreziku nga cenzusi dhe sjellja e BDI-së . Gjisesi kjo çështje varet nga fakti se kush do të jenë kandidatët e VMRO-DPMNE-së dhe LSDM-së, dhe nëse BDI do të pajtohet me ato”.

Ky do të jetë vit parazgjedhor para zgjedhjeve në 2015 ku pres një rënie drastike të rejtingut të partisë në pushtet si rezultat i krizës sociale, politike dhe ekonomike”, ka deklaruar Ruzhin për Faktor. 

Lajme të ngjashme

Back to top button