fbpx

A dëshironi dobësim?

Nëse dëshironi të dobësoheni pa patur probleme shëndetësore, pini cdo ditë 1 litër ujë të nxehtë.

Mbushni një termus me ujë të nxehtë dhe pijeni filxhane, filxhane… gjatë tërë ditës për një muaj rresht.

Në Kinë konsumohet ujë i ngrohtë, a keni parë kinez të dhjamosur?

Provojeni dhe shihni rezultatin.

Lajme të ngjashme

Back to top button