fbpx

ZGJOHU: Deri ku mund të shkoj kjo Serbofili?

“Pas Car Dushanit dhe dhjetëra përmendoreve serbe në shesh, rindërtimit të shtëpisë së oficerëve serb mbi Burmali Xhaminë, seancave të përbashkëta me qeverinë Serbe, patrullave të përbashkëta policore dhe vendkalimeve kufitare me Serbinë, i erdhi radha edhe ambasadave të përbashkëta të Maqedonisë me Serbinë”.

Lëvizja Qytetare ZGJOHU! pyet se deri ku mund të shkoj kjo Serbofili?

“Serbofilia e qeverisë po jep efektet e veta edhe tek qytetarët maqedonas të cilët Serbinë e konsiderojnë fqiun më të mirë dhe popullin serb më të afërt.Fakti që Serbia nuk e njeh kishën ortodokse të Maqedonisë ose që thotë se Maqedonia është Serbi e Jugut, nuk paraqet ndonjë problem as për qeverinë e as për qytetarët”, reagon Zgjohu.

Lajme të ngjashme

Back to top button