fbpx

Liri për Shipoviq, përkrahësit para burgut të Shutkës

Para burgut në Shutkë janë grumbulluar anëtarë dhe simpatizant të LSDM-së dhe qytetarë të tjerë, për të përkrahur, por edhe për të kërkuar lirimin e kryetarit të Këshillit të Komunës Qendër Mirosllav Shipoviq.

Para burgut kanë ndezur edhe zjarrin e buzmit dhe vendosën afishe ku shkruante “Liri për Shipoviq, liri për Qendrën”.

“Ky do të jetë Buzmi i parë dhe Krishtlindja e parë që festojmë të ndarë me Mirosllavin, i cili pa faj mbahet në paraburgim”, thotë e shoqja e Divna Shipoviq e cila kërkon që buri i sajë të lirohet nga burgi.

Lajme të ngjashme

Back to top button