fbpx

Rihet dhe vendoset në vaskë me ujë të ftohtë

Mbrëmë rreth orës 3 të mëngjesit personi D.O nga Manastiri është ftuar nga B.N, L.N dhe M.S, të gjithë nga Manastiri, për të biseduar.

Pasi e kanë sulmuar duke i shkaktuar plagë në kokë dhe trup, personi D.O ka humbur ndjenjat.
Personat e  kanë vendosur në vaskë me ujë të ftohtë për tu kthjellur por kur kanë vërejtur se kjo nuk ju ndihmon e kanë dërguar në një shtëpi në Prilep.

D.O ka arritur të largohet dhe është ndihmuar nga banorët e Prilepit duke e dërguar menjëherë në spital.

Lajme të ngjashme

Back to top button