fbpx

Barça, 13 emra për 1 qëndërmbrojtës

Barcelona ka më shumë se dy vjet që po analizon dhe kërkon profilin e duhur për mbrojtësin qëndrës më të mirë në botë dhe së fundmi i ka ndarë emrat e kandidatëve potencialë në dy kategori: emrat e afirmuar tashmë në arenën ndërkombëtare dhe elementët e rinj që premtojnë shumë për të ardhmen.

Andoni Zubizarreta, së bashku me tekniku Tata Martino do të zgjedhin mes dy kategorive duke parë të tashmen dhe të ardhmen e klubit.

Lajme të ngjashme

Back to top button