fbpx

Çfarë është durimi?

“Durimi është ajo që te njeriu përngjan më tepër me ecurinë që natyra përdor në krijimet e saj”

Honoré de Balzac ishte një shkrimtar shumë i njohur francez.
Jeta e tij karakterizohet nga përpjekje te kota për tu pasuruar dhe për te qene një njeri i suksesshëm ne një kohe shume te shkurtër. Për 20 vjet ai arriti te bënte 90 krijime midis te cilave kishte romanca e tregime, te gjitha këto te bashkuara ne një vepër te vetme me titull “La comédie humaine” (Komedia njerezore.)

Lajme të ngjashme

Back to top button