fbpx

?a si mbarojnë revulucionistët

“Të gjithë revolucionistët fillojnë në rrugë dhe mbarojnë në tavolinë”

Leopoldo Longanesi ishte një gazetar dhe piktor nga Italia.

Lajme të ngjashme

Back to top button