fbpx

Si godet drejtësia?

“Shpata e drejtësisë nuk ka këllëf: duhet parreshtur të kërcënojë ose godasë”

Joseph-Marie Maistre ishte një filozof, shkrimtar, jurist dhe diplomat nga Franca.

Lajme të ngjashme

Back to top button