fbpx

Bukuria mahnitëse arkitektonike e xhamisë Nasir el-Mulk (VIDEO)

Xhamia Nasir el-Mulk ndodhet në qytetin iranian, Shiraz, dhe është një nga xhamitë më mbresëlënëse për sa i përket arkitekturës. 

Nga jashtë, xhamia duket e zakonshme, por brendësia e saj është dëshmitare e mjeshtërisë së punëtorëve të cilët e kanë punuar atë.

Lajme të ngjashme

Back to top button