fbpx

Teveqelët!

“Idiotët janë një institucion i natyrës që u mundëson teveqelëve të mbahen të zgjuar”

Thënie nga George Orson Welles. Ai ishte një shkrimtar, aktor dhe regjisor amerikan.

Lajme të ngjashme

Shiko edhe
Close
Back to top button