fbpx

Aksion policor sonte në Çair (Foto-Video)

Sonte rreth orës 22 u zhvillua një aksion i madh policor në Çair të Shkupit.

Aksionet policore të cilat në kohët e fundit kanë marrë hov të madh, po mbjellin frikën dhe shqetësimin tek qytetarët, për shkak se ato po realizohen në një formë të zëshme dhe spektakolare.

Në aksionin policore ku, njerëzit të cilët paraqiten si dëshmitarë okular, plasojnë edhe dezinformata të qëllimshme. 

Në këtë aksion kanë qenë në shënjestër dy inspektor dhe aspak nuk është bërë fjalë për gjuetinë e personave për larje parash, duke u munduar që të hedhin dyshime mbi punën e bizneseve të vogla familjare, që sipas pronarëve të tyre nuk kanë pasur problem, por njihen për punën e tyre të ndershme.

Më shumë informata do të zbardhen nga policia.

Lajme të ngjashme

Back to top button