fbpx

Shilegov: Mijallkov dhe Gruevski të tregojnë nëse kanë tërhequr një miliard euro nga qytetarët

“Një miliard euro, para të qytetarëve të Maqedonisë, rëndon biznesi i firmave të regjistruara në parajsat tatimore Panama, Lugano dhe në Çeki”, deklaroi zëdhënësi i LSDM-së, Petre Shilegov.

Ai pyet publikisht, nëse nëpërmjet subvencioneve, tenderëve, koncesioneve, emërimit te njerëzve të vetë në pozicionet kyçe, udhëheqin biznes të suksesshëm vetëm firmat të afërta me qeverinë, respektivisht me Sasho Mijallkovin dhe Gruevskin?

Lajme të ngjashme

Back to top button