fbpx

Në banesën e gazetares janë paraqitur se jetojnë banorë të Pustecit

Vurmo, Olsi, Jankulla, Stavre, Sterjo, Dimitri, këto janë disa nga 34 emrat që kanë letërnjoftim me vendbanim në rrugën Dimitrie çupovski numër 20 edhe atë në të njëjtën banesë. 

Këto votues janë nga Shqipëria, Kavadarci, Gazi Baba dhe Kisella Voda.

Në zgjedhjet e fundit ato ishin votues në komunën Qendër.

Edhe përkundër reagimeve të shumta ato ende ndodhen në Listën zgjedhore, transmeton A1on.

Në banesën ku janë të regjistruar shtatë persona nga Shqipëria, jeton një gazetare e afërt me qeverinë. 

Lajme të ngjashme

Back to top button