fbpx

BDI: PDSH pranoi se e ka shitur komunën e Dollnenit

“PDSH sot pranoi qe është vënë në shërbim antishqiptar, me vete faktin se pranoi që e ka shitur komunën e Dollnenit për interesa te ngushta partiake dhe klanore”, thuhet në komunikatën e BDI-së.

Pretendimet se kane realizuar projekte, janë krejtësisht te pabaza dhe fiktive, vlerëson BDI.

“Realitet është vetëm se gjunjëzimi dhe vasaliteti i skajshëm ndaj Boshkës. Tradhtia e PDSH ndaj elektoratit shqiptar te Dollnenit, do ta merr hakun ne zgjedhjet e parakohshme parlamentare”, thotë BDI.

Lajme të ngjashme

Back to top button