fbpx

Rrahje mes nxënësve të gjimnazit Zef Lush Marku

Dy nxënës të vitit të katërt në Gjimnazin Zef Lush Marku në Shkup janë rrahur në shkollë, njoftojnë nga Ministria e Punëve të Brendshme. 

Bëhet fjalë për 18 vjeçarin B.A dhe 19 vjeçarin R.J nga Shkupi.

Nxënësit janë rrahur në korridorin e shkollës. 

Nga goditjet e ndërsjella të dy nxënësit janë lënduar.

Lajme të ngjashme

Back to top button