fbpx

LDSHM-ja me peticion për miratim të ligjit për ish ushtarët e UÇK-së

Sot në orën 13 Lidhja e Diasporës Shqiptare në selinë e saj në Tetovë do të mbajë press konferencë ku do të prezantohet fushata për mbledhjen e nënshkrimeve për Peticion.

Me këtë PETICION nga LDSHM-ja do të kërkojnë një Ligj për ish ushtarët e UÇK-së dhe që do të jetë kusht për pranimin e Maqedonisë në NATO.

Peticioni do ti adresohet sekretarit të përgjithshëm të NATO-s Anders Fogh Rasmussen. 

Lajme të ngjashme

Back to top button