fbpx

Studentët e Universitetit të Prishtinës sërish në Protesta

Grupi studentorë, sot do të organizojë një marsh protestues i cili do të fillojë nga Qendra e Studentëve dhe do të bashkohet te Rektorati.

Marshi protestues do të fillojë në ora 12:00 me të njëjtat kërkesa, dorëheqja e menjëhershme e Rektorit, verifikimi i të gjithë titujve akademik prej vitit 1999 si dhe përmirësimi i infrastrukturës në Qendrën e Studentëve.

Lajme të ngjashme

Back to top button