fbpx

Diaspora e Rekës: Askush mos ta prek Radikën (FOTO)

Me peticion kundër devijimit të lumit Radika ka dalë komuniteti dibran dhe banorët e Rekës së Epërme që jetojnë dhe veprojnë në regjionin Trentino Alto në Itali.

Ata kërkojnë nga Qeveria, pushteti lokal dhe institucionet e tjera ta ndalojë projektin e fushës së Llukovës që do të shkatërrojë ekosistemin dhe bio-diversitetin në këtë regjion. 

Lajme të ngjashme

Back to top button