fbpx

Rihanna i do të pasmet si të Beyonce

Këngëtarja e njohur nga Barbados, Rihanna, ka deklaruar për mediat ndërkombëtare se lakmon në të pasmet e koleges së saj këngëtares Beyonce, duke shtuar se Beyonce sipas Rihannës ka trup të përkryer.

Edhe pse shpesh paraqitet në publik me kostume provokative e fustane të shkurtra, këngëtarja në të vërtet nuk është e kënaqur me dukjen e saj edhe aq shumë. “Si çdo femër edhe unë nuk jam në tërësi e kënaqur me trupin tim.

o të dëshiroja shumë t’i kem të pasmet si Beyonce”, ka thënë Rihanna e cila e ka pranuar se e lakmon kolegen e saj për trupin që ka. Por, edhe pse jo në tërësi e kënaqur, Rihanna ka sqaruar se ajo nuk mendon se duket keq dhe sipas saj nuk ka asnjë njeri në botë që është i kënaqur njëqind për qind me dukjen e vet.

Lajme të ngjashme

Back to top button