fbpx

BDI do të fitojë 15 ndërsa PDSH 7 deputet

Nëse nesër do të mbaheshin zgjedhjet parlamentare VMRO-DPMNE do të fitonte 59 deputet, tregojnë të dhënat e anketës së zhvilluar nga institute Dimitrija Çupovski.

Sipas anketës opozita do të fitonte 36 deputet , BDI-ja 15 ndërsa PDSH 7, RDK 1 dhe partia e Stevço Jakimovskit 2 deputet.

Në anketë nuk janë përfshi tre mandatet nga votimi i diasporës të cilat për momentin e kontrollon VMRO-DPMNE.

Kjo do të thotë se partisë qeveritare do ti shtohen edhe tre mandate, LSDM-ja do të humbte 1, BDi-ja 1 dhe RDK 1.

Lajme të ngjashme

Back to top button