fbpx

Bora bllokoi rrugët e Serbisë

Moti i lig, me borë e fërfëlli zë, ka përfshirë pjesë veriore të Serbisë, në veçanti Vojvodinën. Për shkak të moti të lig janë mbyllur shumë rrugë si dhe kalimi kufitar me Hungarinë, Horgoshti.

Nga bora e ngrica janë zënë peng qindra vetuar e ushtria e policia serbe u ka dalë në ndihmë udhëtarëve të tyre.

B92 raporton se deri më tash nga veturat e bllokuara nga bora e acari janë evakuuar rreth 1.000 udhëtarë.

Lajme të ngjashme

Back to top button