fbpx

Aleanca kundër devijimit të lumenjve publikon projektet

Projekti konkret per devijimin e rrjedhes se lumit Radika drejt Maqedonise jo vetem qe ekziston, por dite me pare i eshte dorezuar qeverise shqiptare. Madje sipas Aleances Kunder Devijimit te Lumenjve ai eshte nxjerre per t’u zbatuar qe ne nentorin e vitit 2012.

Ndersa per devijimin e Vjoses drejte Greqise Aleanca Kunder Devijimi te Lumenjve publikon projektin e zanafilles se kesaj historie. Ai daton ne vitet 1988-1989 dhe lejon grabitjen e ujrave te lumit ne 77% te tij 

Pa transparencen e plote te kesaj ceshtje shoqeria civile deklaron se protestat ne shesh nuk do t’i ndale.

Lajme të ngjashme

Back to top button