fbpx

Alarm për bombë te Bashkia e Tiranës

Një alarmi për bombë pranë Bashkisë së Tiranës ka sjellë një rrethim të zonës nga forcat eksperte, ndërsa është ndaluar qarkullimi i kalimtarëve.

Sipas informacioneve të fundit, alarmi është dhënë përmes një telefonate në sallën operative të policisë.

Ekspertët po bëjnë kontrollin e zonës për të verifikuar nëse alarmi është fals, apo vërtet ka ndonjë lëndë eksplozive pranë Bashkisë dhe disa ndërtesave të rëndësishme historike dhe fetare në këtë zonë.

Lajme të ngjashme

Back to top button