fbpx

Besian Memeti fiton çmimin për ndërtimin e shkollës në Kapishtec

Në Muzeun e Qytetit të Shkupit në organizim të komunës Qendër dhe kryetarit të komunës Andrej Zhernovski, të mërkurën është hapur ekspozita “Shkollë për ne”. 

Në të janë paraqitur projekte ideore të shpërblyera, të shitura dhe ide të tjera të cilat kanë marr pjesë në konkursin për zgjidhje ideore për shkollë fillore në lagjen Kapishtec.

Çmimin e parë e fitoi arkitekti Besian Mehmeti dhe bashkëpunëtorët Stefan Atanasovski, Nikolla Gungullovski, dhe Armend Hebibi.

Lajme të ngjashme

Back to top button