fbpx

Ja kush votoi pro dhe kundër ligjit që ndalon zhurmën e ezanit

Deputetët e PDK’së dhe ata të Vetëvendosjes kanë dhënë votën pro Ligjit për parandalimin e zhurmës së ezanit, ligj ky i sponsorizuar nga Ministri i Ambientit, Dardan Gashi.

Kështu, përjashtim prej PDK’së ka bërë vetëm deputetja Ganimete Musliu, e cila ka votuar kundër ligjit.

Ndërkohë, shumica e deputetëve të LDK’së, me përjashtim të Alma Lames, Vjollca Krasniqi e Sadri Ferati, të tjerët kanë votuar kundër ligjit.

Edhe deputetët minoritarë nuk e kanë përkrahur Ligjin, i cili do të ndalon edhe ezanin nëpër xhamitë e Kosovës.

Kështu, 38 deputetë kanë votuar për dhe 30 kundër Ligjit.

Lajme të ngjashme

Back to top button