fbpx

15 falsifikimet më interesante të markave të mëdha (FOTO)

Vendosja e etiketave qe ngjajnë me origjinalin, dhe qe ne shume raste janë edhe komike, është një gjë qe po përhapet me shpejtësi.

Ja ato me interesantet:

D&G. Nga D&G, Dolce & Gabana, behet D&C, ose Docha & Gabanov

Armani behet Anmani

Nokia behet Nokla

Polo Ralph Loren behete PQLQ Ralfl House

Starbucks behet Sunsbucks

Puma behet Foum

Apple behet Aeppe, ku luhet edhe stilimin e germës, dhe se paku molla nuk është e ngrënë

adidas behet abcids

Playboy behet Pearlboy

BOSS behet BSOS

Nike behet Nkie

Adidas kësaj radhe behet daiads

Puma behet Pure

SONY behet SQNY

Adidas behet adadas

Lajme të ngjashme

Back to top button