fbpx

Bieber, tani arrestohet edhe në Kanada (Video)

Kësaj radhe ai është paraqitur në stacionin e policisë në Totonto të Kanadasë.

Pas akuzës dhe dënimit për tejkalim të normave të shpejtësisë si pasojë e gjendjes së tij të dehur, Justin Bieber ka përsëri probleme me policinë.

Kësaj radhe ai akuzohet për rrahjen e një shoferi limouzin-e në Toronto të Kanadasë.

Për këtë arsye ai është paraqitur në një rajon policie dhe tani do t’i duhet te përballet edhe me këto akuza të reja.

Lajme të ngjashme

Back to top button