fbpx

Vuçiq: Në Maqedoni do të ketë zgjedhje të parakohshme në prill

Nënkryetari i qeverisë serbe Aleksndar Vuçiq, duke shtruar vendimin e partisë së tij për zgjedhje të parakohshme në serbi, ka shtruar të njëjtat dilema dhe arsye për atë se pse do të bahen zgjedhje të parakohshme në Maqedoni? Sipas tij, në Maqedoni nuk ka kurrfarë problemi që të ketë zgjedhje të parakohshme.

“Në Maqedoni nuk ka kurrfarë problem, pre supozojë se Nikolla Gruevski dëshiron zgjedhje të parakohshme parlamentare për shkaqe tjera dhe jo për shkak të problemeve në koalicionin e tij”, ka theksuar nënkryetari i qeverisë serbe Aleksandar Vuçiq.

Vuçiq me paralajmërimet se Gruevski sërish do të shkojë në zgjedhje të parakohshme, ka arsyetuar vendimin e partisë së tij, për të kërkuar sërish përkrahjen e votuesve.

Lajme të ngjashme

Back to top button