fbpx

Mavrovë, trashësia e dëborës arrin 21 cm

Të reshuart e dëborës të cilat e kapluan Maqedoninë, gjatë ditës së djeshme dhe të sotme, kanë formuar trashësinë e dëborës prej 21 cm në “Hanet e Marvrovës”, 18 cm në “Lazaropole”, Krushevë 16 dhe Kumanovë 13 centimetra. 

Sipas informacioneve të Entit Hidrometeorologjik, në qytetin e Manastirit, pelhura e dëborës është regjistruar me 9 centimetra ndërsa në Shkup 4 cm.

Momentalisht të reshurat e dëborës kanë ndaluar gjithandej në Maqedoni, ndërkohë që të reshurat e reja, sipas Eniti, paralajëmërohen për gjatë uikendit.

Lajme të ngjashme

Back to top button