fbpx

Sonte shiu i parë i meteorëve, ndiqeni LIVE (Video)

Sonte në orën 20:30 do të jetë e dukshme në qiell shiu nga meteori “Quadrantid” e cila do të transmetohet direkt në Youtube.

“ Quadrantid do të bjerrë shkurtë, kështu që mund të jetë e vështirë për të kapur kohën dhe vendin e vëzhgimit”, thotë astronomi Ben Bars.

Ai këshillon që për të parë këtë pamje duhet të gjeni një vend të sigurt të errët larg nga drita e qytetit, ku ka pemë dhe ndërtesa dhe në veçanti duhet të keni durim.

NASA vlerëson se rënia do të jetë në shpejtësine e 80 meteorë në orë gjatë periudhës me aktivitetin më të fortë.

Lajme të ngjashme

Back to top button