fbpx

Nga sot, hyri në fuqi Ligji i mediave

Prej sot 3 janar 2014 hyn në fuqi Ligji për shërbime audio dhe audio-vizuale dhe Ligji për media. 

Me ligjin për shërbime audio dhe audio-vizuale, Këshilli për radiodifuzion i Republikës së Maqedonisë kalon në Agjencinë për shërbime audio dhe audio-vizuale.

Më shumë informacione për Agjencinë mund të gjeni në www.avmu.mk

Lajme të ngjashme

Back to top button