fbpx

Ajri i ndotur arrin në norma normale në Tetovë dhe Shkup

Rezultatet e sotme nga aparatet matëse tregojnë se ndotja e ajrit në qytetet e Maqedonisë tregojnë se grimcat PM10 përfundimisht pas një periudhë të gjatë kanë rënë në normalen. 

Ndotja e ajrit në Shkup, Kërçovë, Tetovë dhe Manastir është kryesisht me indeks të ulët apo të mesëm.

Kushtet meteorologjike nuk kanë ndikuar në uljen e indeksit, përveç të reshurave të shiut javën që shkoi.

Një nga arsyet është zvogëlimi i lëvizjeve të automjeteve për shkak të festave.

Lajme të ngjashme

Back to top button