fbpx

Vetëm 37 përqind e banorëve të Maqedonisë janë optimistë për të ardhmen

Më shumë se një e treta e qytetarëve Maqedonas apo 37 përqind presin që viti 2014 të jetë më i mirë se 2013, 31 presin të jetë e njëjtë ndërsa 26 përqind më keq.

Sa i përket përparimit ekonomik pothuajse 50 përqind ndjehen të kënaqur ndërsa 34 përqind janë të kënaqur me vendin ku jetojnë dhe nuk do ta ndryshonin.

Këtë e kanë treguar rezultatet e nga hulumtimi i zbatuar nga “Burma Galup Internacional”, studim evropian ku janë përfshirë 65 shtete duke përfshirë edhe Maqedoninë.

Në nivel global rreth 50 përqind janë optimist për vitin 2014.

Lajme të ngjashme

Back to top button