fbpx

Besimi: Anëtarësimi i vendit në BE mbetët prioritet

Dinamizimi i procesi për integrimin në Evropë, si prioritet strategjik i shtetit, shfrytëzimi më efikas i IPA fondeve dhendihma te tjera nga jashtw  dhe transparenca më e madhe në inkluzivitetin e procesit integrues janë tre qëllimet e agjendës evropiane për vitin 2014 i sekkretariatit për çështje evropiane.

Zëvendëskryeministri për çështjet evropiane, Fatmir Besimi, në takimin e sotëm me gazetarët, duke prezantuar agjendën evropiane, theksoi se do ët insitohet që  Evropa tu ofrohet qytetarëve të Maqedonisë me promovimin e vlerave të Bahkimit Evropian.

Lajme të ngjashme

Back to top button