fbpx

184 rrugë të reja alpiniste në Maqedoni

Alpinistët-rekreativ nuk do të humben nëpër malet e Maqedonisë për shkak se do të rregullohen 184 rrugë të cilat gjithashtu do të lidhen me rrugë të vendeve fqinje. 

Projekti do të realizohet nga Agjencia për ndihmë dhe promovim të turizmit.

Për këtë projekt Ministria e Bujqësisë ka ndarë gjithsej 300 mijë euro.

Propozimet për rrugë të reja janë dorëzuar nga 54 shoqata të alpinistëve ndërsa partner në realizimin e projektit është edhe Federata e sporteve alpiniste.

Lajme të ngjashme

Back to top button