fbpx

Dhurata për fëmijën e parë të lindur në 2014 (FOTO)

Ministri për Punë dhe Politikë Sociale Dime Spasov, ai i shëndetësisë Nikolla Todorov dhe Kryetari i Qytetit të Shkupit Koce Trajanovski e kanë vizituar fëmijën e parë të lindur në Qendrën Klinik për akusheri dhe gjinekologji pranë Qendrës Klinike Universitare.

Fëmija i parë mashkull quhet Ivan dhe është fëmija i dytë në familjen Çollakova. 

Qyteti i Shkupit tradicionalisht ndanë një librezë kursimi me 20 mijë denarë dhuratë dhe dhurata të tjera.

Dhurata ka ndarë edhe Ministri i punës dhe politikës sociale.

Lajme të ngjashme

Back to top button