fbpx

Fëmija i parë për 2014 është mashkull

Një minutë pas mesnate në Klinikën Gjinekologjike pranë klinikës universitare në Shkup, u lind foshnja e parë mashkull, i cili peshon 3 kilogram dhe 450 gram i gjatë 50 centimetër. 

Sot nëna dhe fëmija do të vizitohen nga Koce Trajanovski i cili do ti dhurojë librezë kursyese me 20 mijë denarë dhe dhurata të tjera.

Ndërsa foshnja e parë në spitalin gjinekologjik Nënë Tereza në Çair është femër shqiptare.

Fëmiju i parë i lindur në Kosovë dhe Shqipëri është mashkull./Portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button