fbpx

Dështon përfundimisht procesi i privatizimit të PTK-së

Ka dështuar procesi i privatizimit të 75 për qind të aksioneve të Postës dhe Telekomit të Kosovës, bëjnë të ditur zyrtarë të Ministrisë së Zhvillimit Ekonomik për Radion Evropa e Lirë.

Tash, ministria është në fazën e organizimit të telekonferencës për të njoftuar konsorciumin Axos–capital se ky proces nuk mund të shkojë më tutje.

“Dokumentet strategjike dhe të transaksionit nuk lejojnë shtyrje te afatit”,
kanë thënë zyrtarë të MZHE-së.

Lajme të ngjashme

Back to top button