fbpx

Ivanov: Të vazhdojmë me traditën tonë për bashkëjetesë

Presidenti i shtetit Gjorgje Ivanov në urimin e tij drejtuar gjithë qytetarëve të Maqedonisë me rastin e ndërimit të motmoteve deklaroi se ne si shtet kemi shënuar fitore rënie.

“Ishim të njohur por edhe të bllokuar. Por më e rëndësishme nga të gjitha është që të mbetemi të përkushtuar në vlerat e vërteta dhe këmbëngulës  në plotësimin e qëllimeve tona të drejta dhe përkushtimeve strategjike. Në rrugën tonë nuk duhet të harrojmë se, çfarë Maqedonie do të ndërtojmë atë edhe do ta kemi. Sepse gjithçka çka bëjmë është të japin maksimumin prej nesh. Të mbetemi besnik në traditën tonë për bashkëjetesë, nëpërmjet mirëkuptimit reciprok, pranimit dhe respektit”, thuhet në urimin e Ivanov.

Lajme të ngjashme

Back to top button