fbpx

Kaos nëpër Shkup, 14 ndeshje vetëm mbrëmë

Gjatë 24 orëve në qytetin e Shkupit kanë ndodhur 14 fatkeqësi në komunikacion.

11 janë kanë pësuar dëme material ndërsa 3 kanë përfunduar me lëndime të lehta trupore, dy shoferë dhe  një këmbësorë.

Mbrëmë 8 vozitës të pandërgjegjshëm i kanë parkuar veturat e tyre në vende të ndaluara kryesisht në stacione të autobusëve ndërsa të tjerët në rrugën për këmbësorë.

“Merimanga” ka larguar 50 vetura, ndërsa pesë vozitës janë kapur duke vozitur nën ndikimin e alkoolit.

Lajme të ngjashme

Back to top button