fbpx

Aktorët më të paguar të vitit 2013

Si çdo vit, revista “Forbes” ka publikuar klasifikimin me listën e aktorëve më të paguar dhe që kanë fituar më shumë gjatë këtij viti.

Ka humbur vendin e parë Robert Downey Jr, duke qenë se atë e ka fituar Dwayne The Rock Johnson. Në vend të tretë është renditur Steve Carell.

Në këtë listë gjenden edhe emra si Vin Diesel, me 887 milionë dollarë të fituar, Sandra Bullock me 862 milionë dollarë, i ndjeri Paul Walker, me 789 milionë dollarë Billy Crystal me 743 milionë dollarë, ndërsa në fund të 10-ëshes më të mirë është renditur Jennifer Lawrence, me 700 milionë dollarë të fituara gjatë këtij viti

Lajme të ngjashme

Back to top button