fbpx

A mund t’i gjeni fjalët e zhdukura në këtë foto? (FOTO)

Është një lojë jo vetëm argëtuese, por edhe zhvilluese sidomos për fëmijët. Pse nuk e provoni edhe ju?

Është një brainteaser me disa fotografi, në të cilat janë të fshehura fjalë të ndryshme.

Foto 1: Babai është duke lexuar një gazetë, ndërsa fëmijët janë duke peshkuar në krah të tij.

Në këtë foto, janë gjithsej 6 fjalë të zhdukura, 4 nga të cilat janë të fshehura. Përpiquni t’i gjeni dhe pastaj kontrolloni a ia keni arritur.

Foto 2: Edhe në këtë kopsht janë 6 fjalë të zhdukura. Sa shpejt mund t’i gjeni?

Ndihmë: Po t’i vini re me kujdes, nëpër këto foto me kartona, 6 fjalët janë futur midis fermerëve, bimëve dhe perimeve.

Pasi ta keni studiuar për disa minuta, zbuloni! Ndoshta fjalët ‘vine’ dhe ‘bloom’ mund t’ju duken më të vështirat për t’u gjetur.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button