fbpx

Andrra Destani, shëtitje për herë të parë me djalin

Bashkëshortja e këngëtarit Sinan Hoxha, Andraa, e cila ndodhet ende ne Gjermani ku dhe ka lindur fëmijën e parë para disa ditës, ka shijuar sot një shëtitje të ëmbël me të birin, Ansin.
Ajo duket në formë të mirë, ndërsa është duke shëtitur anës një liqeni në një qytet në Gjermani.

Andrra Destani
Andrra Destani
Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close